ld2

Saturday, 23 September 2017

Cara Guna Minyak Lintah Asli Samudera

Cara guna Minyak Lintah Super Samudera: Titik dan sapu minyak d "senjata" dan urut dlm 15minit.
Utk lbh berkesan, sapu myk dan urut 2 kali sehari pagi dan malam.

Kelebihannya: Cik abg punya akan lbh besar, tegang, kuat dan tahan lama dari biasa
Berkesan dlm 2-3 hari, dgn urutan 2 Kali sehari pagi dan malam. Inshaa Allah berbaloi. Dapatkan segera di www.wasap.my/60134388743.

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintah #magicpowder #serapat #maskervagina #penjagaandalamanwanita #suamiisterimestibeli #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut #mpsamudera #mlsamudera

Tuesday, 19 September 2017

Suami Tahan Lama Rumahtangga Bahagia

Setuju tak ni tuan/puan? Nape perlu tahan lama? Tanya hati sendiri n pasangan masing2 lah ye.
--> Harus diingat, 5-10minit bukan kategori lama ya. Nasi sepinggan pun x abis makan kalau 10minit kan. Apa kes beb.. Fikir2 kan lah.


> X semestinya bermasalah tapi gaya hidup juga mempengaruhi spt suhu tmpt kerja, persekitaran, drive or ride jauh2, makanan, genetik n byk lg faktor.
--> Bersyukur lah jika anda sentiasa A++ tapi dlm masa yg sama juga perlu treatment utk stay tip top kondisen kan. Nak pakai lama der, lau blh sepanjang hayat kan.
> Mai try ni myk lintah asli Rm45 utk 30ml, RM35 utk 15ml. Masker v Rm45 utk 15g, RM35 utk 10g. Free pos. Bli dua dpt less lg Rm5. Klik www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #minyaklintah #maskervagina #suamiisterimestibeli #serapat #magicpowder #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut #missvcerah

Sunday, 11 June 2017

Kompleks Imigresen ICQS Bukit Bunga Jeli Kelantan

Menuju Kompleks ICQS Bukit Bunga. Slmt berkhidmat di sempadan, bukan calang2 tu terpilih berbakti d sana kan. Good luck bersama tuan baru mu.
www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #serapat #magicpowder #suamiisterimestibeli #minyaklintah #maskervagina #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut #missvcerah #serapat #rezekiramadhan #ramadhankareem #nuzulAlQuran

Tuesday, 6 June 2017

Minyak Lintah Dan Masker V Dah Sampai Terengganu

Slmt sampai Terengganu. Pos pagi Rabu tup2 petang Khamis dh smp. Alhamdulillah. Tq buyer.



Myk lintah asli 30ml Rm45, 15ml RM35.
Masker v 15g Rm45, 10g RM35. Free pos. Bli dua dpt less lg Rm5. www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #missvcerah #suamiisterimestibeli #minyaklintah #magicpowder #serapat #maskervagina #penjagaandalamanwanita

Tuesday, 30 May 2017

Minyak Lintah Asli Sempurnakan Diri Lelaki

Kesempurnaan seorang lelaki bermula saat berkahwin. Kenapa? Kerana perkahwinan membawa lelaki ke fasa kehidupan baru dengan pelbagai tanggungjawab dipikulnya. Kehadiran anak pasti menjadi moment indah dalam keluarga. Tapi jika lelaki gagal mencapai kualiti yg diperlukan, macammana proses kehamilan si isteri nak berlaku?

Minyak Lintah Asli Samudera telah membantu ramai lelaki, para suami dan pasangan meningkatkan kualiti hubungan suami isteri mereka. Ramai juga yg repeat order setelah puas hati dan yakin dengan keberkesanannya.

Tak rugi mencubanya, inshaa Allah berkesan dan berbaloi dengan nilai wang anda. Rm45 untuk 30ml, Rm35 untuk 15ml. Free pos. Beli dua dapat less lagi RM5. www.wasap.my/60134388743


#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintahasli #minyaklintahsamudera #maskervagina #serapat #magicpowder #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut

Saturday, 27 May 2017

Musim Cuti Sekolah Minyak Lintah Laku Keras

Biasanya musim cuti sekolah banyak majlis kenduri kahwin x kira di mana saja tempat. Antara tujuan perkahwinan adalah menghalalkan hubungan suami isteri selain jalani kehidupan dalam serba serbi dunia baru.

Pasangan terutama lelaki a.k.a suami perlu tahu dan sedar tentang keupayaan diri dan persiapan untuk ke arah bergelar bapa dalam fasa seterusnya selepas kahwin. Di sini pentingnya Minyak Lintah Samudera ada di setiap rumah anda.

Dapatkan segera minyak lintah asli ni hanya Rm45 sebotol 30ml, RM35 sebotol 15ml. Masker v RM45 untuk 15g, RM35 untuk 10g.
www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #minyaklintahasli

Tuesday, 7 February 2017

Kembalikan Kemesraan Dulu Hargailah Seadanya

Dah sedia nak lalui cuti weekend dgn lebih baik dan berkualiti dari biasa? Daya tarikan perkahwinan tak seindah mula2 dulu? Pupuk kembali kasih sayang dan hargailah rumahtangga anda seadanya. Jgn hanya komplen itu ini tapi anda sendiri tak berikhtiar ke arah lebih baik. Selagi ada masa, ruang dan peluang, gunakan sebaik mungkin demi keluarga tersayang.


minyaklintahkuat.blogspot.my

Rm65 (myk lintah 15ml + masker v 10g).
Rm85 (myk lintah 30ml + masker v 15g). Free pos seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak. Pm 013 4388743.

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintah #maskervagina #serapat #magicpowder #suamiisterimestibeli #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut