ld2

Sunday, 11 June 2017

Kompleks Imigresen ICQS Bukit Bunga Jeli Kelantan

Menuju Kompleks ICQS Bukit Bunga. Slmt berkhidmat di sempadan, bukan calang2 tu terpilih berbakti d sana kan. Good luck bersama tuan baru mu.
www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #serapat #magicpowder #suamiisterimestibeli #minyaklintah #maskervagina #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut #missvcerah #serapat #rezekiramadhan #ramadhankareem #nuzulAlQuran

Tuesday, 6 June 2017

Minyak Lintah Dan Masker V Dah Sampai Terengganu

Slmt sampai Terengganu. Pos pagi Rabu tup2 petang Khamis dh smp. Alhamdulillah. Tq buyer.



Myk lintah asli 30ml Rm45, 15ml RM35.
Masker v 15g Rm45, 10g RM35. Free pos. Bli dua dpt less lg Rm5. www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang #cerahteganganjal #missvcerah #suamiisterimestibeli #minyaklintah #magicpowder #serapat #maskervagina #penjagaandalamanwanita

Tuesday, 30 May 2017

Minyak Lintah Asli Sempurnakan Diri Lelaki

Kesempurnaan seorang lelaki bermula saat berkahwin. Kenapa? Kerana perkahwinan membawa lelaki ke fasa kehidupan baru dengan pelbagai tanggungjawab dipikulnya. Kehadiran anak pasti menjadi moment indah dalam keluarga. Tapi jika lelaki gagal mencapai kualiti yg diperlukan, macammana proses kehamilan si isteri nak berlaku?

Minyak Lintah Asli Samudera telah membantu ramai lelaki, para suami dan pasangan meningkatkan kualiti hubungan suami isteri mereka. Ramai juga yg repeat order setelah puas hati dan yakin dengan keberkesanannya.

Tak rugi mencubanya, inshaa Allah berkesan dan berbaloi dengan nilai wang anda. Rm45 untuk 30ml, Rm35 untuk 15ml. Free pos. Beli dua dapat less lagi RM5. www.wasap.my/60134388743


#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintahasli #minyaklintahsamudera #maskervagina #serapat #magicpowder #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut

Saturday, 27 May 2017

Musim Cuti Sekolah Minyak Lintah Laku Keras

Biasanya musim cuti sekolah banyak majlis kenduri kahwin x kira di mana saja tempat. Antara tujuan perkahwinan adalah menghalalkan hubungan suami isteri selain jalani kehidupan dalam serba serbi dunia baru.

Pasangan terutama lelaki a.k.a suami perlu tahu dan sedar tentang keupayaan diri dan persiapan untuk ke arah bergelar bapa dalam fasa seterusnya selepas kahwin. Di sini pentingnya Minyak Lintah Samudera ada di setiap rumah anda.

Dapatkan segera minyak lintah asli ni hanya Rm45 sebotol 30ml, RM35 sebotol 15ml. Masker v RM45 untuk 15g, RM35 untuk 10g.
www.wasap.my/60134388743

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #minyaklintahasli

Tuesday, 7 February 2017

Kembalikan Kemesraan Dulu Hargailah Seadanya

Dah sedia nak lalui cuti weekend dgn lebih baik dan berkualiti dari biasa? Daya tarikan perkahwinan tak seindah mula2 dulu? Pupuk kembali kasih sayang dan hargailah rumahtangga anda seadanya. Jgn hanya komplen itu ini tapi anda sendiri tak berikhtiar ke arah lebih baik. Selagi ada masa, ruang dan peluang, gunakan sebaik mungkin demi keluarga tersayang.


minyaklintahkuat.blogspot.my

Rm65 (myk lintah 15ml + masker v 10g).
Rm85 (myk lintah 30ml + masker v 15g). Free pos seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak. Pm 013 4388743.

#suamigagah #isterikembalidara #ketatrapatbergetah #cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintah #maskervagina #serapat #magicpowder #suamiisterimestibeli #nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut

Saturday, 4 February 2017

Hadiah Untuk Suami Isteri Yang Berjauhan Kembalikan Kemesraan Dulu Dulu

Cod n pos rini. Mggu dpn cuti byk hari kan, so x rugi kita buat persediaan awal utk cipta saat indah bersama keluarga tercinta. Abg2 Akak2 yg pjj, slalu outstation, travel sana sini tu patut try myk lintah n masker v ni.



Bagus, berkesan utk treatment dalaman, tingkatkan semangat dan mengembalikan something yg indah dulu2.

Pakej myk lintah 15ml + masker v 10g = Rm65. Jika bli salah satu hanya RM35. Free pos. Pm 013 4388743

#suamigagah #isterikembalidara#ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang#cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintah#maskervagina #serapat#nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut#suamiisterimestibeli

Minyak Lintah Dan Masker V Dah Selamat Sampai Tanjung Malim Alhamdulillah

Alhamdulillah, dh smp Tanjung Malim. Pos pagi Sabtu, petang Isnin dh smp. Cikgu ni bli siap2 prepare, maklum la mggu dpn kan cuti panjang CNY. Langkah bijak ikhtiar utk jadi yg lbh baik dlm rumahtangga bersama tersayang.



Pakej 1myk lintah 30ml + 1masker v 15g = RM85. Bli salah satu hanya RM45. Free pos. Tq cikgu. Alhamdulillah. Pm 013 4388743.

#suamigagah #isterikembalidara#ketatrapatbergetah #keputihangatalberbauhilang#cerahteganganjal #missvcerah #minyaklintah#maskervagina #serapat#nakkerasbesarpanjangtahanlamalambatpancut#suamiisterimestibeli